< Haberlere dön | 23. Mart 2020 |

QUNDIS GmbH’ın Korona Virüs yayılımıyla nasıl başa çıktığı hakkındaki güncel bilgiler

Artan Korona Virus (SARS-CoV-2) salgını nedeniyle, virüsün daha da yayılmasına istinaden bilgilendirme içeren, müşteri ve çalışanlarımızın sağlığını en iyi şekilde garanti altına alan kapsamlı bir önlem paketi ile üretici, servis sağlayıcı ve işveren olarak sorumluluklarımızla sizleri bilgilendiriyoruz.

Alman hükümetinin ve Robert Koch enstitüsünün uzmanlarının önerileri doğrultusunda, diğer şeylerin yanı sıra, ilk olarak çalışanlarımızı davranış kuralları ve hijyen önlemleri konusunda düzenli olarak bilgilendirmek, dezenfektanları ülke çapında kullanılabilir hale getirmek ve iş gezilerinden kaçınmak, yüz yüze toplantıları ve kişisel karşılaşmaları azaltmak konusunda uyardık. Buna ek olarak, ev ofis faaliyetlerimizin kapsamlı bir şekilde genişletilmesine odaklanıyoruz. Enfeksiyon riskini azaltmanın yanı sıra, okulların ve anaokullarının kapatılmasından etkilenen çalışanlarımıza evde çocuklarına bakma imkanı yaratıyoruz.

Mevcut zorluklara rağmen, müşterilerimize ürünlerimizi ve hizmetlerimizi her zamanki kalitede ve mümkün olan en az kısıtlama ve gecikmeyle sunmak için her türlü çabayı gösteriyoruz. Şu anda çalışanlarımız için güvenlik önlemleri artırılmış 3 vardiyalı sistem ile ürünlerimizi üretiyoruz. Altyapımızın ve iş prosedürlerimizin gelişmiş dijitalleştirilmesi birçok süreci otomatikleştirmemizi sağladı.

Ayrıca, bir sonraki duyuruya kadar tüm teknik seminerlerimizi iptal ettiğimizi bildirmek isteriz. Durum tekrar izin verir vermez, yeni tarihleri ileteceğiz.

Bu arada, özellikle teknik seminerler için web tabanlı seminerleri sunmak için olası bir konsept üzerinde çalışıyoruz. Haber, / ses / video / sunum uygulamalarının (örneğin, Team Viewer veya Microsoft Teams)  kullanımı zaten test edilmiş ve uygulanmaktadır. Diğer adımlar hakkında sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel olarak, satış temsilcileriniz ve teknik destekleriniz sizler için yanınızda.

Mevcut siparişlerle ilgili sorular için lütfen irtibat kişinizle iletişime geçiniz.

Sizi güncellemeler konusunda bilgilendireceğiz.

Sağlıkla kalın.

QUNDIS ekibiniz.